Faceți căutări pe acest blog

01 septembrie, 2012

Iredentistii maghiari ii folosesc din nou pe secui in lupta lor pentru autonomia asa zisului "Tinut Secuiesc"

 
             Vazand cum clasa politica este prea ocupata cu batalia pentru putere, UDMR profita(cum altfel), actionand pe masura! Astfel ca, dupa lungi asteptari, precum hiena care asteapta sa profite de neatentia leului sa poata lua starvul, UDMR-ul incepe actiunea "sa-i scoatem in strada pe secui".
 
               Oare politicienii nostrii vor observa macar acest lucru, pentru ca la cat sunt de "ocupati" cu intrigi si mici comploturi....?
 
                De maine probabil, secuii la indemnul iredentistilor maghiari vor incepe sa iasa in strada...

                    MOTIVUL?
                           "Protestul are la bază decizia Judecătoriei din Buzău, care l-a condamnat la trei ani de închisoare cu executare pe fostul secretar de stat Marko Attila și pe alte două persoane pentru abuz în serviciu contra interesului public pentru restituirea ilegală a Colegiului Székely Mikó din Sfântu Gheorghe către Biserica Reformată." -- Vedeti de ce spun ca iredentistii maghiari sunt niste hiene nemancate de mult, se folosesc de orice pretext ca sa mai inainteze un metru in demersul lor.. In cazul de fata, doresc sa salveze niste infractori !
                                                                               **
 
                 "Estimăm o prezenţă de 20.000 de persoane la mitingul de mâine. Din informaţiile mele vor veni oameni din toate colţurile ţării şi nu excludem nici prezenţa maghiarilor din străinătate. De altfel, petiţia on-line a fost semnată de multă lume din străinătate", a spus Antal Arpad, pentru Adevarul.ro.
 
                   Tupeul lor de iredentisti este incredibil, cum adica sa aduca MAGHIARI care nu au nici o treaba cu Romania DIN STRAINATATE,  pai ce este vreun razboi romano-maghiar la noi in tara ?!

                   In cazul acesta: DACA VINE UN SINGUR MAGHIAR DIN STRAINATATE PE TERITORIUL ROMANESC CU SCOPUL ACESTA,  SA FIE ARESTAT !!!
 
                  Am inteles, ca ei acum profita de pe urma imaginii negative capatata de Romania in ultimile luni pe plan international, din cauza scandalurilor de pe scena politica romaneasca, dar ceea ce fac ei se numeste TERORISM !!!
 
Principalele elemente de definire a terorismului sunt:
  1. Mijloace: acțiuni violente asupra populației neangajate  -   Se poate intampla, ca in urma manifestarilor sa se ajunga la actiuni violente...
  2. Metoda: sabotaj, acte criminale aleatorii, panică- Evident, creeaza panica, romanii sunt pasnici nu isi doresc nici razboaie civile nici atacuri ale extremistilor asupra lor...
  3. Ținta: civili (necombatanți) - Aduceti-va aminte de atacurile asupra romanilor ca sa ii faca sa plece din regiunile acelea, din anii "90...istoria se poate repeta, asta stiu iredentistii maghiari sa faca cel mai bine!
  4. Scop: producerea unei schimbări (politice)majore-   Autonomia unei regiuni din Romania.
  5. Participanții: indivizi sau grupuri care se autodeclară nonstatale. - Se declara independeti, nu tin cont de legile statului roman.
In concluzieUDMR-ul urmeaza aceiasi pasi ca toti ceilalti TEORISTI din lumea intreaga  !
 
 
STAU SI MA INTREB, DE CE NU SESIZEAZA UNIUNEA EUROPEANA si NATO TREABA ASTA ?



PS: Vorbeam odata cu un secui, si mi-a spus: "Mai, eu ma consider ROMAN, m-am nascut si am trait in Romania, nu am treaba cu Ungaria, nu ma cosider ungur. Iar cat despre UDMR-ul cu iredentistii sai, noi inca ii votam ca sa aiba si de orasele noastre cineva grija (infrastructura, etc)... In final mi-a spus: "UDMR este CURVA POLITICII din Romania, crezi ca noi nu stim?"



Criss Crysie

2 comentarii:

  1. Numai gura de ei . Cum sa faca maghiarii protest in tara noastra.Sa fie prosti sa faca asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu este corect sa spunem maghiarii, pentru ca nu toti maghiarii sunt extremisti, cu atat mai putin SECUII. Cel mai corect este sa ii numim pe cei in cauza: IREDENTISTII MAGHIARI. Pot sa faca proteste, sunt liberi sa o faca, dar nu cu insitgare la incalcarea legii, folosind tertipurile folosite de marii teroristi ai lumii. NU SUBESTIMA NICIODATA ADVERSARUL !

    RăspundețiȘtergere