Faceți căutări pe acest blog

Printul Charles sprijina extremistii maghiari ?!

Iunie 2012
           

          Cu toate că, mă gandeam la acest lucru de ceva timp - mai exact de când am observat cu câtă patimă Prințul Charles face publicitate Transilvaniei, doar Transilvaniei. De aceea, acum câteva zile am lansat o ipoteza pe Facebook (vezi foto), privind sprijinul tăcit pe care prințul Charles îl oferă extremiștiilor maghiari. Extremiști, care vor cu orice preț să "pună mâna" pe Transilvania sau dacă s-ar putea... măcar pe Ținutul Secuiesc.
                      
                   
Astazi, ipoteza mea se confirma intr-o mica sau mare masura(se confirma treptat). De ce spun asta?

Pe site-ul stirilor PRO TV, a aparut un articol intitulat:

Primarul din Sf. Gheorghe:"Sper ca Printul Charles va intelege ca Tinutul Secuiesc merita autonomia"

Am sa extrag cateva citate:

Primarul din Sfantu Gheorghe Antal Arpad, liderul local al UDMR, afirma: "Eu cred ca Printul Charles este un ambasador al Tinutului Secuiesc, cel putin din punctul de vedere al promovarii turismului. Un ambasador al Transilvaniei si al Tinutului Secuiesc si speram ca, peste nu foarte mult timp, va deveni un ambasador si din punctul de vedere al intereselor comunitatii secuiesti".

"Speram ca, peste nu foarte mult timp, va deveni un ambasador si din punctul de vedere al intereselor comunitatii secuiesti pentru ca, venind foarte des in zona noastra si intalnind foarte multi localnici, va intelege ceea ce foarte putini inteleg inca in Europa si foarte, foarte putini in Bucuresti - ca aceasta zona merita sprijinita si merita sa aiba un statut special, un statut de autonomie".  

Printul Charles are doua proprietati in satul covasnean Valea Zalanului, una dintre acestea fiind o casa veche de peste o suta de ani, care a fost complet renovata. De altfel, Printul Charles detine mai multe proprietati in Romania, printre care si o casa in satul Viscri.

In ultimii ani, mostenitorul coroanei britanice a facut mai multe vizite private in judetul Covasna, unde a fost oaspetele grofului Kalnoky Tibor, la conacul din Miclosoara, construit in secolul al XVI-lea in stil renascentist si renovat de catre descendentii familiei Kalnoky.
De asemenea, printul Charles s-a aflat in vizite private si in judetele Mures si Harghita.

Printul Charles spunea ca si-ar dori sa intalneasca si la britanici "sentimentul apartenentei, al identitatii,"
pe care l-a remarcat la locuitorii din Transilvania. (atentie! nu face referire la toti locuitorii din Romania, nici macar nu foloseste acest cuvant: Romania, ci doar TRANSILVANIA).

               
25 de minute mai tarziu...
         
Deja am revenit la material, pentru ca Victor Nita, autorul cartii Nucleul-Enigma Spionajului Romanesc, mi-a spus si varianta lui vizavi de Printul Charles si promovarea privind autonomia Transilvaniei sau macar a Tinutului Secuiesc.

Asadar, avand in vedere ca, atat Printul Charles, cat si Regele Mihai, fac parte din dinastia regala a Europei (nobilimea neagra= cele mai bogate familii cu sange "nobil"), iata ce stim pana acum despre legatura lor cu cei care vor sa dezbine Romania:

1. Regele Mihai a semnat Declaratia de la Budapesta, prin care era de acord cu cedarea Transilvaniei ungurilor in schimbul "tronului" unei Romanii fara Transilvania !!!
2. Printul Charles, promoveaza o Transilvanie (independenta) si potrivit unor zvonuri el urmareste sa fie "inscaunat" peste o Transilvanie autonoma.
            

Nu ne-ar mira, pentru ca avand in vedere faptul ca ambii provin din nobilimea neagra si au acelasi sange si sprijin (Vatican) comun, cei doi doresc o impartire "frateasca", unul doreste tronul unei Romanii fara Transilvania, pe cand celalalt doreste tronul unei Transilvanii independente, dezlipita de Romania- PROBABIL IN ASTA CONSTA AGENDA REGALA SECRETA VIZAVI DE ROMANIA !!!


                     


TRECETI BATALIOANE ROMANE CARPATII:
 http://www.youtube.com/watch?v=Z1eX1vEgiRQ


Vrem liniste-n tara si pace in lume
Dar dac-ar veni vreun blestem

Carpatii si fratii sari-vor ca unul
Urmand comandantul suprem

6 comentarii:

 1. sunt un simplu cititor de stiri mai ciudate si in timpul liber gandul meu fugea la printul asta charles care in curand va devenii un imparat , azi maine cand moare regina,si cu stupoare vad ca nu sunt paranoic , ca acelasi gand de imixtiune britanica cu tendinte de rupere si mai acuta a romaniei se intrezareste. DE CE NU AM CITIT IN MASS MEDIA ROMANA impartialitatea acestui ;turist; englez.

  Orice gând ai, împărate, şi oricum vei fi sosit,
  Cât suntem încă pe pace, eu îţi zic: Bine-ai venit!
  Despre partea închinării însă, Doamne, să ne ierţi;
  Dar acu vei vrea cu oaste şi război ca să ne cerţi,
  Ori vei vrea să faci întoarsă de pe-acuma a ta cale,
  Să ne dai un semn şi nouă de mila Măriei tale...
  De-o fi una, de-o fi alta... Ce e scris şi pentru noi,
  Bucuroşi le-om duce toate, de e pace, de-i război
  satira de alma marceau

  RăspundețiȘtergere
 2. Visez? Am recitit de 3 ori textul, nevenindu-mi sa cred ce am citit! Acesta este blogul oficial SIE?

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu. Este un simplu blog. Si atentie, materialul este scris in anul 2012.

  RăspundețiȘtergere
 4. Majoritatea stirilor despre Charles vorbesc despre proprietatile si vizitele lui in Transilvania, nu in Romania. Chiar si ultima vizita, privata, la Cotroceni e o vizita "la Bucuresti" si nu in Romania.

  RăspundețiȘtergere
 5. Noroc ca mai exista rumani care se gandesc intai la tara, dupa care se mai gandesc si la ei.....Noi sa fm sanatosi ca belelele curg garla.

  RăspundețiȘtergere