Faceți căutări pe acest blog

19 martie, 2012

Planul (negru) pentru Romania!

Ceea ce ni se intampla noua, romanilor, de 20 de ani incoace, este, de fapt, un scenariu bine pus la punct de catre Oculta Mondiala, adica de cei care vor sa instaureze globalizarea pentru a controla mai usor masele. Schimbarile de la inceputul anilor 90 au dat, practic, startul acestui plan criminal. Criminal pentru multe natiuni din Rasaritul si Nordul Europei, dar, mult mai criminal in ce o priveste pe Romania si populatia sa. Diabolicul plan a fost denumit generic, PLANUL PENTRU ROMANIA. De aceea, toate analizele asa zisilor specialisti in sociologie si economie nu sunt altceva decat VORBE GOALE.
                    
Spuneam mai sus ca Romania, in special Romania, ca parte separata a Terrei, este suspusa unor acte criminale de catre autotintitulatii lideri ai lumii care vor sa creeze aici o noua tara pentru cetatenii cu religie evreiasca.
Si asta nu o spunem noi, ci patriotii din serviciile de informatii care sub amenintarea vanarii de catre tradatori mana-n mana cu spionii, lucreaza pentru interesele tarii. Agentii romani care opereaza in strainatate au strans dovezi incontestabile (ceea ce se petrece in Romania si cu Romania) despre faptul ca peste o suta de mii de agenti de influenta de nationalitate romana, lucreaza impotriva impotriva propriei tari.



Cititi continuarea : http://ordinulnegru.blogspot.com/2010/10/planul-negru-pentru-romania.html

2 comentarii:

  1. Ok. Stiu asta. Contacteaza-ma personal si spune-mi te rog ce pot sa fac eu personal...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ionut, ce poti face tu, este in prima faza sa intelegi si sa transmiti mai departe, vei fi uimit sa constati ca astazi apari tu care incepe sa inteleaga, maine inca o persoana si asa mai departe, astfel informatiile vor ajunge la toata lumea. Daca nu doresti sa te rezumi doar la atat, adica la informarea celorlalti, gandeste-te tu ce ai putea face, sunt sigura ca fiecare isi cunoaste capacitatea intelectuala si motivatia, care nu te lasa sa stai deoparte, asa ca eu nu am nici un rol in asta, totul depinde de tine. Cred ca este evident ce ti-as putea eu sugera, avand in vedere domeniul din care acest blog face parte- intelligence.

    RăspundețiȘtergere