Faceți căutări pe acest blog

11 martie, 2012

PROPUN DESFIINȚAREA CNSAS !

                 
Vreau sa știu și eu în ce bază, oferă CNSAS, informații despre foștii ofițeri intelligence, din cadrul vechilor structuri și care este până la urmă scopul??!! Pur și simplu, nu ințeleg logica acestui fapt!! Vor să aibe alții listele cu foștii ofițeri și acele documente pe care scria "secret"?  Nu ar trebui ca veteranilor, să li se protejeze identitatea, pentru că ei până la urmă, au lucrat în apărarea țării noastre, NU sunt dușmani ca să le "dezvălui" identitatea/ trecutul. Să pui documente, care au fost secrete și care ar trebui să rămână așa, pentru că alte state, nu pun "PE TOATE GARDURILE", informații despre OAMENII LOR, păi asta arata multe despre scopul acestei instituții numita "CNSAS". De ce nu studiază arhivele, dacă tot sunt ei "în măsură să o facă", departe de public și când spun asta, nu mă refer la cetățenii nostrii(chiar daca nu ințeleg ei prea bine, cine cu cine, și de ce..pentru ca la noi primeaza confuzia...) ci la alții, care sunt interesați de tot ce este legat de intelligence-ul românesc, chiar dacă reprezintă "istorie".... Este clar, că acest CNSAS a fost inființat de cei care nu au avut la inima vechile structuri intelligence românesti! Asadar PROPUN DESFIINȚAREA ACESTEI INSTITUȚII !
  
PS: ANUMITE LUCRURI TREBUIE SĂ RAMÂNĂ ACOLO, ÎN ARHIVE, adevarații specialiști (ofițeri intell.) ar trebui să le studieze și sa îi ia in vedere pe cei care au fost colaboratori sau politruci cu haină de ofițer, dar care astazi detin funcții publice  și NU invers, și anume,  cum se intampla astazi, politrucii care au fost  în sistem și colaboratorii lor să detina listele si arhivele securitatii și să facă ce vor cu ele...
---
Așadar, CNSAS, pe lângă faptul că nu își face treaba, care spune ca o face...pentru că situația este inversa, faptele o arată, mai este și divulgatoare de informații, care ar trebui să rămână SECRETE! -"secrete de stat"- mai spune cuiva ceva? sau este o simplă amintire din trecut, care a fost respectată doar de unii?

Criss Crysie

CNSAS- Întinezi imaginea României! Cine v-a permis vouă să faceți asta, a fost un mare trădător de țară !





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu